Hogyan készítsünk papírból virágot?

Ahogy a Facebook-on olvasgattam, az alábbi bejegyzést szúrtam ki. Mivel úgyis közeleg az anyák napja, bizonyára sokan keresgélnek virágot, vagy egyéb ötletet, amit el lehetne készíteni. Korábban már ajánlottam néhány képeslapkészítési módot, (fonalgrafikás képeslap másképp : itt, különleges technikával készült képeslapok : itt) de nem tudtam megállni, hogy ezekre ne hívjam fel a figyelmeteket. Nos ha még nincs ötlet, itt pontosan 38 papírvirág elkészítésének menetét nézhetitek meg. Én is elteszem jövőre, mint ötletet, mivel mi már lassan elkészülünk az ideivel.
Annyira tetszett mind, hogy alig tudtam választani, hogy melyiket mutassam meg, mintegy képes ajánlóként. Végül erre a négyre esett a választásom. De mind a 38 nagyon tetszik, pár évig már nem kell kutakodnom. (Vagy mégis?)

How to Make an Origami Flower
Origami Flower
How to Make a Paper Rose
Paper Lily

4 Comments

  1. Kedves Icu! Egy kis iskolás meglepetés neked! De annál nagyobb szeretettel küldöm, mert örülök, hogy megismertelek! Köszönöm a sok-sok figyelmességet és egy kis játékra invitálnálak ezzel! Remélem a tankönyv rendelés már nem veszi el minden idődet! Az Anyák napi programotok is jól megy!!!
    Legyen szép napod és heted!
    FLóra

Vélemény, hozzászólás?