DIY ötletek CIPŐS dobozokból

Májusi témának, közeledve a tanév végéhez, a játékokat választottam. Eddig is sokat játszottunk, de szeretnék ebben a pár hétben még több játékot megtanítani nekik, és szeretnék technika órákon olyan játékokat készíteni, amihez nem sok mindenre van szükség. Abban bízom, hogy a nyári szünetet nem úgy fogják eltölteni, hogy lézengenek ide-oda, vagy egész nap a képernyőt bámulják.
Van jó pár könyvem, amiben már elkezdtem a keresgélést, de a múltkor ezen az oldalon cipős dobozokból készült ötleteket találtam. (Nem csak játékok, hanem egyéb dolgok, pl. tároló alkalmatosságok, szobai dekorációk is készülhetnek belőlük.)  A gépemre le is mentettem, de mivel a múlt héten megint elromlott ez a matróna, már csak az van biztonságban, amit felteszek a blogra. Így ha gondoljátok, ti is elkészíthetitek akár a csemetéitekkel, akár az osztályban a tanítványokkal. Ízelítőnek egy-két ötlet, (természetesen a gyerekeknek valók közül)  a többit a jelzett oldalon találjátok.

FIÚKNAK

Shoe Box Toys
Shoe Box Toy
LÁNYOKNAK
Activities for Kids
FIÚKNAK és LÁNYOKNAK
Shoe Box Toys
100 Days of School Craft Ideas
Labirintust én cd tartó dobozából terveztem készíteni, (a prototípus még tavaly elkészült) de ez sokkal jobb. Remélem belefér az év végéig egy tanórába.

4 Comments

Vélemény, hozzászólás?