Oklevelek a tanév végére

A tanév során számos alkalommal értékeltem és jutalmaztam a tanulók munkáját, de úgy gondoltam, idén, a hivatalos oklevelek mellett mindenkinek készítek valamilyen oklevelet, hiszen valamiben mindenki lehet első és a legjobb. Itt találtam alsósoknak való okleveleket, melyeket magyarosítottam, és személyre szólóvá tettem. A Mamintitől kapott könyvjelzők és baglyocskák mellett jól fognak mutatni. Remélem, örülnek majd a gyerekek, ha megkapják és elolvassák. Látogassatok el az oldalra, válasszatok kedvetekre!

A kisebbik tanácsára ezeket választottam és alakítottam át.  

Fiúknak

Lányoknak

Ilyet kap a legszebb történetmesélő, a legjobb kézügyességgel rendelkező, a legjobb sportoló, az órákon legaktívabb tanuló, a legjobb matekos, a legszebben rajzoló, aki legtöbbet fejlődött olvasásból, a legjobb magatartású lány, a legkevesebbet mulasztó, a legkitartóbb, a legjobb magatartású fiú, a legsegítőkészebb, a legszebben éneklő, a legjobb helyesírású és a legszebben olvasó. (Névsor szerint így kapják a tanulók az okleveleket.)

12 Comments

 1. Jaj de aranyos vagy!!! Pont tegnap sírt Liza, hogy haragudni fogok-e, ha nem lesz mindenből ötös… A kis drágám annyira szeretne nagyon nekünk megfelelni", hogy el kellett vele beszélgetnem, hogy megértse nem számít a négyes…az ő lelki egészsége a fő szempont…
  Ez szuper ötlet tőled Icu!!!! Így másnak is adsz önbizalmat, mert szükségük van rá! Én ilyen fali táblákat mondogattam tavaly Bellinek…hogy más is érezze jó valamiben!
  Remek dolgok ezek a könyvjelzők mellé!!!!
  Legyen szép napod!

  1. Igen, sok gyerek túl magasra teszi a mércét, most is van ilyen tanítványom. Egyszer nekem a nagyobbik sírt, és akkor azt mondtam, hogy ha úgy érzi, mindent megtett, nem számít, hogy ötös lesz a felmérés, vagy kettes. Annyira tudja és kész. De ha nem tanult, és azért kettes, akkor elszégyellheti magát.
   Fali táblánk is volt, van, és kis kártyákat is osztogatok havonta. Szeretik a gyerekek. :))
   Lizának szurkolok! :))

 2. Na pont ezt mondtam Lizinek!!! Nem mindegy mitől kettes"! D:)) jól van akkor jófelé kapizsgálunk…
  De azért ez nem szokott gyakori lenni nála, csak szerintem most úgy kijött belőle és aggódott egyet…
  Ma is hazajött 5 ötössel…
  De megértik! Ügyesek…
  Puszillak

Vélemény, hozzászólás?