Halloween: Szellem, denevér és szörny egyszerűen

Ígérem, ez lesz az utolsó ilyen jellegű bejegyzésem az idén. Mármint kreatív témában. De olyan egyszerű megoldást találtam szellem, denevér és szörny elkészítésére, hogy ezt még muszáj megmutatnom. A szellemet itt találtam, és az ötletadó visszaszámláló naptárként használta.
 
Két szellem egy nyisszantással: Miután kétfelé nyírtunk egy papírcsíkot, a fejénél lekerekítjük, berajzoljuk az arcot, és kész. Nem mértem le az időt, de percek alatt töméntelen mennyiség készíthető.
A denevér teste is készülhet papírcsíkból, így az anyaggal is takarékoskodunk, mivel nem keletkezik hulladék. A szárnyakhoz tojás- vagy körformát használunk. Ugye milyen egyszerű! Teremdíszítéshez, vagy képeslap készítéséhez nagyon jó, már az óvodások is könnyedén elkészíthetik.
Forrás
Utána írhatunk rá számokat (ahogy az ötletadó tette), és kezdődhet a játék. Mondunk egy számot, és a gyermekünk, tanítványunk feladata, hogy keresse meg és karikázza be. Nekem tetszik. Jövőre elsős leszek, ezt biztosan el fogjuk készíteni.
Ezt a szörnyes megoldást ma találtam, a leveleim olvasgatása közben. A mozgó szemek nagyon feldobják, kár hogy eddig halogattam a vásárlást, így nekünk marad a színes papír. De akinek van otthon olyan gyógyszere, amit ki kell nyomni a műanyagból, abból is készíthet szemeket.
Canning Lid Monster Craft by @amandaformaro Crafts by Amanda
Forrás

A buborékos fólia durrogatása gyerekkorom nagy élménye volt. Nem is gondoltam volna, hogy milyen jól használható bármilyen alkotás elkészítéséhez, míg erre az oldalra nem bukkantam. Úgy tudom, valahol van itthon ilyen, úgyhogy még ezt kipróbáljuk a gyerekekkel a jövő héten.
Bubble Wrap bélyegzés Halloween @ amandaformaro Crafts by Amanda
Forrás

Halloween Bubble Wrap bélyegzés by @ amandaformaro KixCereal.com
Halloween Bubble Wrap bélyegzés by @ amandaformaro KixCereal.com
Bármelyiket is választjátok, a sikerélmény garantált!

9 Comments

Vélemény, hozzászólás?