Pop up húsvéti képeslapok

Ismeritek a pop up technikát? Én a héten bukkantam rá egy aranyos képeslapra, ami ezzel a technikával készült. Mivel úgyis közeleg a húsvét, nem vártam vele, gyorsan el is készítettük. Szinte mindenkinek tökéletesre sikerült. Büszkén mutogatták utána a többieknek. Az ötletet itt találtam. Sablon és fázisfotó is van a magyarázat mellé, így nem lehet elrontani.

A mi képeslapjaink így készültek:

Persze nem is én lennék, ha ennyivel megelégedtem volna, így további ötletek után keresgéltem. Így találtam még ezeket a húsvéti témához illó képeslapokat. A forrásként megjelölt oldalon fázisfotók segítenek az elkészítésben.
Forrás

Ez a nyuszis képeslap azért aranyos, mert a képeslap kinyitása közben tűnik elő a nyuszi. Sajnos sablon nincs hozzá, de a sok fázisfotó elegendő segítséget nyújt abban, hogy elkészítsük ezt is.
Forrás
Kisebb gyerekeknek is lehet sikerélményük, ha ezek közül az egyszerűbb képeslapok közül készítik el valamelyiket. Hogy tetszik ez a kiscsirke?
Forrás
Végül pedig egy nagyon egyszerű tojásos pop-up képeslap innen. Ezt is szeretném még a szakkörösökkel elkészíteni. Szerencsére van időnk még húsvétig.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket ez iránt a technika iránt, 
válasszatok egyet vagy többet és készítsétek el ti is! 
Jó kreatívkodást!

8 Comments

Vélemény, hozzászólás?