Elkészültünk: Anyák napi ajándékok 1.

Tegnap írtam egy bejegyzésben, hogy sziluett képet szeretnék készíteni a gyerekekkel anyák napjára. Ma sikeresen elkészültünk vele, illetve még egy képpel. A kolléganők ugyanis azt mondták, hogy szép, szép az elgondolás, de nem biztos, hogy mindenki felismeri benne a gyermekét, vagy unokáját. Így aztán készült egy ceruzarajzos kép, amit színes kartonra ragasztottunk, illetve lett egy sziluettje is mindenkinek. 

Az volt a tervem, hogy a gyerekek kinyírják a ceruzarajzos képet, és befestik feketére. De szót fogadva a kollégáknak, a rajzlapra kinyomtatott ceruzarajzot először sablonként meghasználtuk, és színes papírból lett kinyírva végül is a sziluett. A Lidl-ben begyűjtött dobozokból vágtam alapot mindenkinek, amire mintás csomagolópapírt ragasztottunk. Arra került a színes papírból kinyírt kép. 2 óra alatt készültünk el, de ha lett volna időm előre elkészíteni a kartont és a hullámpapírt 1 is elég lett volna rá.

 Mivel a környezetemben kevesen tudnak a blogos tevékenységemről, a szülők közül pedig senki, így bátran merem mutogatni. Már csak azért is, hogy ha valaki szeretne ilyet készíteni, lássa, hogy melyik szín a legtökéletesebb. Egyébként én a feketét javasoltam a gyerekeknek, de ők élve a szabad választás jogával, egyéb színeket is használtak. Mégis az a véleményem, látva a kész munkákat, hogy a fekete a nyerő. Persze a többi is jó, csak valahogy nekem azok tetszenek a legjobban.
Ugye milyen szépek? 
Nektek melyik tetszik a legjobban?

12 Comments

    1. Köszi, valóban, nagyon ügyesek. Érdekes módon mindenki szeret kreatívkodni, ezzel fogom meg őket. Ha nincs házi, nem dolgozhatnak, hanem azt kell pótolni. Látnád azt a savanyú ábrázatot. :)) De érdekes módon a korábbi osztályaimnál sem volt ilyen gond.

Vélemény, hozzászólás?