Anyák napi ajándékok nem csak papírból

Lehet, hogy nem épp találó a cím, de most olyan anyák napi ajándékötleteket szeretnék mutatni nektek, amihez egyéb alapanyagokra is szükség lesz, mint a papír.
Minden évben kétféle ajándékkal készülünk. Van egy képeslap jellegű megoldás, ahová verset írnak a gyerekek, és van valamilyen virágos megoldás.

Tudom, hogy erre is van sok-sok ötlet, most olyanokat mutatok, amik nekem nagyon tetszenek.  Ezek közül fogjuk valamelyiket elkészíteni holnap.

1. Műanyag pohár, szívószál vagy sütis papír, esetleg pompon. Ezekre a hozzávalókra van szükség, ha valaki az alábbi képen látható ajándékot szeretné elkészíteni.

Forrás

2. A következő oldalon, többféle virág is készült, selyem- vagy virágkötészeti papírból, de mivel még egy külön posztot nem szeretnék a papírvirágoknak szánni, mutatom azokat is. Ez egyébként annyira tetszik és könnyű is elkészíteni, hogy hajlok afelé, ezt készítjük el az idén. Szívószál vagy hurkapálca kell még hozzá.

Forrás
3. Még egy az előző oldalról: Nárcisz sütis papírból.
Forrás

4. Ha a  kezünk a sablon, ilyen cuki virágot kaphatunk. Zseníliadrót kell még hozzá.

5. A családban mindenki tudja, hogy milyen keresgélős mániákus vagyok, így ha talál valaki valamilyen jó ötletet, átküldi nekem a linket. A nagyobbik látta ezt az aranyos cicás virágtartót, ami PET palackból készült. Ez is lehet anyák napi ajándék.

Forrás

6. Jó pár évvel ezelőtt valami hasonlót készítettünk, száraz virágból, amit szalaggal kötöttünk át. Ez is tetszik, de nem tudom, hogy tudna-e üveget hozni  mindenki. Régen bébiételes üveget használtunk, kár hogy kidobáltam anno, pedig nálunk is sok fogyott.
Forrás

7. Akinek van sok jégkrémpálcikája, próbálkozhat ezzel….

Forrás
… vagy ezzel.
Forrás

8. Ebben az tetszik, hogy annyira egyszerű, de nagyon mutatós. Hullámpapír, hurkapálcika, szalag és néhány golyó kell hozzá. 

Forrás

9.  Végül két kis virágötletet szeretnék mutatni. Az egyik kupakokból készült..
Forrás

… a másik zseníliadrótból.

Forrás
Ha pedig valaki konkrétan krepp papírból szeretne valamilyen virágot készíteni, azoknak ezt a könyvet ajánlom figyelmükbe.
Forrás

Ismét nehéz a választás, de holnapra kész tervekkel kell a gyerekek elé állnom.
Nektek melyik tetszik a legjobban?

6 Comments

  1. Mondhatnám hogy igen nehéz választani ismét mert jó sok ötletes dolgoz hoztál! Nekem nagyon tetszik a bébi üveges de van több is ami tetszik, csak valami alkatrész mindegyikből hiányzik a háztartásomból sajnos:)

Vélemény, hozzászólás?