Ünnepelek

Remek a hangulatom, …. tegnap volt a szülinapom. Most írom az 500. bejegyzést. Hát nem szuper?

Nem volt szándékos a két esemény egybekapcsolása, így sikerült. Gondolkoztam is, hogy megemlítsem-e a szülinapomat, de bevallom őszintén, hiába töltöttem be a 47-et, mégis olyan lelkesen vártam, mint gyerekkoromban. A családommal már pénteken ünnepeltünk, mivel a kisebbik tegnap dolgozott. Nem volt nagy buli, csak egy több órán át tartó beszélgetés. Szóval tökéletes volt.
Nagyon sokan köszöntöttek ez alkalomból, rokonok, barátok, és ismerősök is, ami szintén nagy örömmel töltött el. 
Egy ilyen alkalom mindig arra ösztönöz, hogy visszatekintsek az elmúlt évekre. Mi volt jó, mit csinálnék esetleg másképp? Lehet, hogy hihetetlen, de nem nagyon tudok olyan dolgot mondani, amit kitörölnék az életemből. Sok dologért vagyok viszont hálás. (Fel akartam az egészet sorolni, de majd inkább akkor untatlak vele benneteket, ha betöltöm az 50-et.)
Viszont ami a legfontosabb: Van egy szép családom, vannak barátaim (a blog révén egyre több internetes is), akikkel szívesen töltöm az időmet. Van akik számára én vagyok az “álternátív gyógymód”. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára és pozitívan szemlélni a világot. Remélem, a Jóisten is hozzásegít ahhoz, hogy még legalább 50 évet megélhessek, ahogy egyik drága barátnőm kívánta. [Bár a terv 103 év, végül is a 97 már közel van hozzá. :))) ]
A bejegyzésekkel kapcsolatban meg csak annyit jegyeznék meg, hogy igyekszem megosztani a több mint 25 év tapasztalatát, betekintést nyújtani iskolánk életébe, és a talált ötleteket közkinccsé tenni. Remélem nem tartjátok haszontalannak azokat a dolgokat, amiket írok. Ha igen, szóljatok és abbahagyom! (Csak viccelek.)

16 Comments

Vélemény, hozzászólás?