Lemaradtam magamról…

… hiszen a héten ünnepelnem kellett volna. 2012. február 18-án indult útjára a blogom, aminek immár szerdán elmúlt 3 éve. Viszont annyira, de annyira sok családi jellegű elfoglaltságom volt az elmúlt napokban, hogy nem tudtam poszttal készülni, pedig nagyon szerettem volna. Sajnos az elmúlt két hét sem volt különb, így nem fért bele az előre megírt és ütemezett bejegyzés (no meg nem is sejtettem, hogy ez a hét lesz a leghúzósabb).

Most viszont gondoltam, egy gyors megemlékezés csak jár a blognak, mivel egyébként is szeretem a szülinapokat, és felénk van egy olyan mondás, hogy 8 nappal előtte, 8 nappal utána érvényes a köszöntés, és az még belefér.

Részlet a 2. szülinapi bejegyzésből: Hosszú, tartalmas napok vannak a hátam mögött. Büszkeséggel tölt el, hogy egyre többen követtek itt is, illetve a Facebook-on. Hogy mennyien? Napról napra egyre többen. Mikor ezt a bejegyzést írom, itt 108-an, amott 1390-en.  Túl vagyok a 400000. oldalmegjelenítésen. 

Ez alatt az 1 év alatt még több emberrel sikerült megismerkednem, és a Facebook-on 3000 fölött van a kedvelések száma. A blogon lassan elérem a 800000. oldalmegjelenítést, ami nagyon nagy szám az előző évihez képest.

Tavaly új külsővel ünnepeltem (bár a gombok a mai napig nem készültek el), most egy játékkal szeretnék köszönetet mondani nektek, hogy érdemesnek tartjátok a blogomat az olvasásra.
A játék szabályai a következők:
1. Írjatok egy megjegyzést ide a blogba, hogy játszani szeretnétek.
2. Olvassátok továbbra is a blogomat! (Ez csak kérés.)
Hogy mi lesz a nyeremény?
Egy neszesszert (ami tolltartóként is funkcionálhat) szeretnék készíteni egy szerencsés játékosnak, amit megtöltenék mindazzal a sok dologgal, amit én tartok a tolltartómban. És hogy mi minden van benne, azt majd a játék végén árulom el. Addig lehet tippelni. Ti mit tartotok egy tolltartóban a tollakon és ceruzákon felül?
A játékra jelentkezés határideje: 2015. március 13. 

Sorsolás: 2015. március 14. 


16 Comments

 1. Boldog blogszületésnapot! 🙂 Én szeretnék játszani, a nyeremény is kifejezetten vonzó. Mit tartok a tolltartómban a tollakon, ceruzákon kívül? Pendrive, apró cukrot, amiket a gyerekektől kaptam, hajgumi, papírok a fontos elintéznivalók listájával, csak az a baj, hogy rendre elfelejtem, hogy hová tettem a listámat.:)
  Zsuzsi

 2. Szia! Nagyon szeretem a blogodat és játszani is szeretnék. A tolltartómban semmi sincs, mert hogy nincs már néhány éve, csak úgy kallódik 1-2 toll a táskámban, de most lehet hogy ismét lesz :-). Már nem is tudom hogyan tűnt el az életemből és a táskámból…

 3. Kedves Virág Zoltánné!
  Nagyon sokat tanultam Tőled! Köszönöm az önzetlen sorokat és ötleteket! Az én tolltartóm ükanyáink fa tolltartójának mintájára műanyagból készült, még bajai főiskolás éveim alatt vettem…sokan megdicsérik. Ha tollakon és ceruzákon kívül mást is tartanék benne, ki sem lehetne húzni az alját…:)
  Szép estét!

 4. Először is nagyon boldog blog-szülinapot! Köszönöm a sok hasznos ötletet, amit kapok tőled!
  Játszani jó!!! Én is szeretnék! 🙂
  A tolltartóm mindig tömve! Töltőtoll, golyóstoll, szines zselés tollak, grafitceruza, hegyező, radir, hibajavitó, kisvonalzó, pendrive, gémkapocs, körző, Egy ideig a cetlik a sürgős intéznivalókkal is benne voltak, aztán rájöttem, hogy erre a szemüvegtok jobb hely.

Vélemény, hozzászólás?