Síelő gyerekek 2.

Az utóbbi időben a családom minden tagja, bárhol is jár, olyan szemmel nézelődik, mint én. Vagyis mindent megvesznek, eltesznek, mert hátha jó lesz valamire. Két hete a kisebbik lányom vett nekem 2 csomag zseníliadrótot, nagyon kedvező áron. (100 db 600 Ft.) A múlt héten abból készültek az újévi malacok, ma pedig – mivel a múlt héten esett hó, és még mindig van belőle – a síelő gyerekek.
Az ötletet már korábban mentettem, de addig nem akartam előrukkolni vele, míg nem esik a hó. Hogyan is tudnánk síelő babákat készíteni hó nélkül? Mára viszont minden adott volt, a hozzávalókat itthonról levittem, így nem volt semmi akadálya, hogy elkészítsük.
Szükséges anyagok:
                  1 csipesz
                  1 papírgolyó
                  2 jégkrémpálcika
                  2.5 zseníliadrót 
                  3 fogpiszkáló

FORRÁS
A fenti képeken jól látszik, hogy hogyan és miből készülnek a babák. (Sajnos a 2 sárga zseníliadrót az alsó képről valahogy lemaradt.) Annyit változtattam az eredetihez képest, hogy a mieink kaptak egy fülvédőt is a sál mellé, illetve nem töltöttük az időt a csipeszek festésével. Szerintem így is jól néznek ki. A gyorsabb haladás érdekében ragasztópisztolyt használtunk, azzal rögzítettük a fejet a testhez, a ruhát a testre (egy-egy pöttyel a két végénél), illetve a sítalpakat a lábhoz.

Ugye, milyen aranyosak?
Ha tetszik, készítsétek el ti is! Jó kreatívkodást!

Vélemény, hozzászólás?