Minden egy helyen: Magatartás, szorgalom értékelése

Elég régen nem jelentkeztem újabb poszttal, de idén kivételesen élveztem a szünet adta pihenés lehetőségét, amit azért néha fűszereztem egy kis munkával. Nagyon sok ötlet van a fejemben, sok dologra készülök, de mivel idén negyedikesek leszünk, szeretném minden ötletemet a gyerekekkel közösen megvalósítani, elkészíteni. Így azokról csak később fogok bejegyzéseket közreadni.
De azoknak, akik most keresgélnek, (no meg már én sem látom át a majdnem ötévnyi munkát), gondoltam összegyűjtöm az eddig megvalósult ötletek posztjainak linkjét, így bizonyára megkönnyítem a keresgélést.

A magatartás és szorgalom értékelése volt talán a legsokoldalúbb, legösszetettebb az elmúlt években. Volt olyan év, amikor a faliújság is része volt a napi munka értékelésének, az igazolványok, matricák stb. mellett. Megpróbálok úgy képeket feltenni, hogy már az alapján tudjatok dönteni, érdemes-e ellátogatnia az adott bejegyzéshez, vagy sem.

Sajnos a régebbi bejegyzésekről csak a fényképek maradtak meg, mivel a gépem pár éve tönkrement, és vele együtt a rajta lévő sok-sok anyag. Amihez tudok anyagot küldeni, azt szívesen megteszem, ha kéritek, és hagytok e-mail címet.
 
 
1. Tudás vára és csigabigás értékelő (KATT)
 
 
 
 
 
2. Katicabogaras értékelő és dicsőségtábla (KATT)
 
3. Magatartás érékelése csoportoknak katicabogárral (KATT)
 
4. Ötletek gyűjteménye (KATT)
 
5. A mi szabályaink és bónuszkártyáink (KATT)
 
 
 
6. Motiváló rulett (KATT)
 
7. Suli-poli (KATT)
 
8. Szuperfiú-szuperlány jutalomkártyák
 
9. Szuperhősös , értékelőtábla (KATT), … 
 
 
 
 
 
… igazolványötletek (KATT),
 
a mi igazolványunk, és matricáink (KATT)
 
…  minyonos szuperhősös matricák (KATT)
 
10. Kalózos értékelés (KATT), …
 
 
 
 
… kincsgyűjtés (KATT)
 
 
 
11. Willy Fogg-os (KATT)
12. Dorothyékkal (KATT)
13. Méhecskés (KATT)
… a hozzá tartozó gyűjtőfüzet a matricákkal (KATT)
14. Hupikék törpikés (KATT)
IDE kattintva a gyűjtőfüzethez és a matricákhoz juthatsz.
Remélem, nem hagytam ki semmit, de ha mégis, utólag pótolom!  A linkek a a legtöbb esetben a blogra visznek, de természetesen itt a honlapon is fenn vannak az egyes posztok, illetve az újabbak már csak itt vannak.
Jó készülődést!
 
 
 

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?