Kaleidocycle minden alkalomra

Szeptembertől van egy elmaradásom, amit ezidáig nem sikerült pótolni. Többször is aktuális lett volna valaminek az elkészítése ezzel a megoldással, de valahogy sosem fért bele abba a kevés időbe, amit innen-onnan szoktam lecsípni. Szóval maradt. De most szeretném végre megmutatni Nektek, hátha másnak is bejön ez az érdekes megoldás, ami nem más, mint a Kaleidocycle. A kaleidoszkóphoz áll közel, sajnos a webfordító nem tudott segíteni a jelentésében, de nem is a nevén van a lényeg, hanem a játékon.
A képek alatt vannak a források szokásomhoz híven, a végére pedig tartogatok egy kis meglepetést is. (De azért nézzétek végig a lehetőségeket! 😉 )
1. Állatok
FORRÁS

Szinte minden esetben van tutorial is az aktuális  projektnél, de gondoltam egyet én is felteszek.

2. Karácsonyos, angyalkás, téli
FORRÁS
3. Újévi, bulizós
FORRÁS

4. Valentin-napi

FORRÁS
És akkor jöjjön a meglepetés: Ha szeretnétek saját formákkal egy ilyen „kaleidoakármit”, látogassatok el a következő oldalra, ahol kiválaszthatjátok a megfelelő formát, feltölthetitek a nektek tetsző képeket, és a program már készíti is a megfelelő sablont! Ezek után  nincs más teendőtök, mint menteni a gépre, nyomtatni, hajtogatni (esetleg színezni) és ragasztani! A precíz hajtogatás nagyon fontos, mert csak akkor fog szépen mutatni a dolog!

Készítettem egy újévre valót, ezt majd végre elkészítem az osztályommal!

FORRÁS
Mikor szeptemberben rátaláltam erre a generálóra, fényképekből készítettem egy ilyen kis kaleidocycle-t. 
Ha tetszik az ötlet, készítsétek el valamelyiket, vagy generáljatok egy sajátot!
Jó kreatívkodást!

Vélemény, hozzászólás?