Én és a … húsvét, tavasz, környezetvédelem

Gondolkodtam egy kicsit, hogy milyen címet is adjak ennek a bejegyzésnek, aztán arra jutottam, hogy megnevezem mind a három feladatlapot.
Tudom, hogy már rég elmúlt húsvét, de az utóbbi három hétben  egyéb teendőim miatt valamit hanyagolnom kellett, és ez (a takarítás mellett) a blog lett. Bár továbbra is igyekeztem néhány dolgot becsempészni az iskolai munkába de magamhoz képest kevesebbet, van is emiatt egy kis lelkiismeret furdalásom, de valamit valamiért.
A húsvétos feladatot egyébként megcsináltuk a gyerekekkel, de fényképezésre sem jutott időm, és attól félek, hogy ebben az őrült rohanásban ez már a tanév végéig így lesz. Most viszont szusszanok egyet, és mutatok néhány dolgot, aztán remélhetőleg pótolom a félkész, illetve tervben lévő posztokat.
Régebben készültek ezek a kis rajzos feladatok, melyekkel könnyebb megbeszélni a húsvéti szokásokat, a tavasz jellemzőit, vagy éppen a környezetvédelem fontosságát. Jövő vasárnap lesz a Föld napja, utána nálunk fenntarthatósági témahét, így ez utóbbi kettő nálunk aktuális lesz. Remélem, mások is hasznát veszik!

 

Ha tetszik az ötlet, nyomtassátok ki, és kezdődhet a beszélgetés, rajzolás, színezés!
Jó kretívkodást!

Vélemény, hozzászólás?