Szerkeszthető oklevelek a tanév végére

Tavaly amikor  a negyedikes osztályomtól búcsúztam, egy „diplomát” és egy  kis ajándékot készítettem nekik. Lassan az idén újra aktuálissá válik, de mivel most elsős-másodikos gyerekeim vannak, nem készítettem másikat, hanem csak  az osztályt módosítom majd. Egyéb teendőim miatt gondoltam időben felteszem ismét a blog Facebook-os oldalára, hogy könnyebben elérhető legyen azok számára, akik valami hasonlót keresgélnek.

Aztán jöttek a hozzászólások, érdeklődések, hogyan készítettem, hogyan lehet változtatni a szövegen, nincs-e oklevél felirattal, nincs-e tanárbácsinak való. Tudom azt, hogy sok kolléga nem azért nem ajándékoz ilyet, mert nem akar, hanem csak egyszerűen nem tudja, hogy hol találhat ilyet, vagy hogyan készíthet sajátot.

A kéréseknek eleget téve miközben főtt a vasárnapi ebéd, gyorsan készítettem egy tanárbácsisat, illetve még tegnap kicseréltem a tavalyi képen a feliratot. A Facebook-on már meg is osztottam, de gondoltam, hogy egy bejegyzés kíséretében ide is felteszem. Fogadjátok szeretettel!

Pontosabban fogalmazva kattintsatok IDE a tanító nénis-, és a tanár bácsis oklevélért és töltsétek le Word formátumban! Ne ijedjetek meg, a megjelenő képpel ellentétben ha letöltitek a dokumentumot, jó helyre kerülnek a szövegdobozok! Üreset is tettem fel, hogy aki nem ért a szövegdobozhoz, az más felületen tudja szerkeszteni, és ne a törléssel töltse az idejét.

Vélemény, hozzászólás?