Nyuszi ül a fűben…

Lassan itt a tavaszi szünet, majd a húsvét, de még nem mutattam semmilyen húsvéthoz kapcsolódó kreatív dolgot. Ennek több oka is volt, van, de most végre úgy alakult a helyzet, hogy legalább egyet megmutathatok.

Még a múlt héten készült az alábbi nyuszis, illetve csirkés képeslap, nagyon-nagyon nehezen, aminek nem is értettem az okát. Volt olyan pillanat, amikor fel is adtam, aztán újra próbálkoztunk, és végül második nekifutásra sikerült elkészítenünk, bár sokkal tovább tartott, mint ahogy azt gondoltam, vagy bárki is gondolná.

Nem tudom, a Te tanítványaid (gyermekeid) milyen kézügyességgel rendelkeznek, illetve mennyire jegyzik meg egy munkafolyamat fázisait, de mint kiderült, az enyémeknél rövidzárlat keletkezett, ami sokáig tartott. Hiába mutattam meg minden lépést, a végeredménynek köze nem volt a fenti képeken látható alkotásokhoz. Tény, hogy van mit gyakorolnunk ezen a téren is.

Tudom, hogy vészesen közeledik a tavaszi szünet, de hátha otthon szeretnél majd kreatívkodni a gyermekeddel, így még időben találtál rá erre a kedves kis képeslapra, no meg ugye húsvét lesz jövőre is, így ha tetszik, raktározhatod is az ötletet.

A sablont természetesen megtalálod a FORRÁSnál megjelölt oldalon, de ide is felteszem, így tuti, nem tűnik el! Csatolom a jókívánságot tartalmazó képet is.

Jó kreatívkodást!

Vélemény, hozzászólás?