Boldog iskolás teremdekoráció

A héten elvégeztem egy boldogságóra tanfolyamot, és úgy gondoltam, hogy akkor az idei teremdekorációnkon látszódjon is meg, hogy boldog osztály a miénk. (Ezelőtt is igyekeztem, de így még tudatosabb lesz.)

Mielőtt mutatnám az anyagokat, csak annyit szeretnék mondani, hogy ajánlom mindenkinek, hogy végezze el, ha módja van rá, mert nagyon klassz dolgokat tanulhat meg. Bevallom, én kicsit negatívan álltam hozzá, aminek egyszerűen az volt az oka, hogy nem én jelentkeztem rá, hanem küldtek. Most viszont, hogy elvégeztem a kollégáimmal, azt mondom, nagyon szomorú lennék, hogy ezt a szuper lehetőséget kihagytam volna, no meg egy kicsit irigy azokra, akik elvégezték. Így viszont minket irigyelnek a többiek, akik nem lehettek a részesei a képzésnek.

A teremdekorációmat részben a gyerekeknek készült munkafüzetből vettem, nagyobb részben pedig külföldi oldalon talált képeket használtam fel. Van olyan, amit a Blockposters segítségével felnagyítottam, azt megtalálod a hasonló nevű csoportomban a fájlok között, a többi képpel együtt. Akár ezt használod, akár mással díszíted a termed, jó készülődést, boldog tanévkezdést kívánok neked!

Vélemény, hozzászólás?