Rénszarvasok papírgurigából

Évek óta papírgurigából készítettünk az osztályaimmal adventi naptárt, minden éven mást és mást. Többféle ötlet van már a tarsolyomban, de idén valahogy egyik sem dobogtatta meg a szívem. Mivel a termem is elég zsúfolt a nagy létszám miatt, pad sem lett volna, ahová kiteszem, így fali adventi naptárt készítettünk, manókból.

Miután elkészültünk, rátaláltam erre a cuki rénszarvasra. Annyira tetszett, hogy nem várhattam vele egy évet, így adventi naptár ide, adventi naptár oda, elkészítettük Rudolfot is.

Még van pár nap karácsonyig, és bár tudom, hogy nálunk inkább csak a Mikuláshoz köthető a rénszarvas, miért ne készíthetnéd el Te is még az idén? Az benne a legjobb egyébként, hogy a hozzávalókat ki lehet nyomtatni, így időhiányban szenvedő kollégának, szülőnek tökéletes. Ha a forrásnál megjelölt oldalról letöltöd a több oldalas dokumentumot (pdf-ben), akár színes papírra is nyomtathatod, így a színezéssel sem kell az időt töltened. A biztonság kedvéért én most felteszem ide képformátumban, nehogy nyoma vesszen az eredeti oldalról.

Nekem most gyöngyöm nem volt, így a mi Rudolfjaink orra pomponból készült. Ilyenek lettek a rénszarvasok:

Ha neked is tetszenek ezek a tüneményes rénszarvasok, készítsd el Te is! Jó kreatívkodást!

Vélemény, hozzászólás?