Szerkeszthető oklevelek minden alkalomra 2.

Egy tavaly augusztusi posztomban mutattam egy külföldi oldalt, ahol online tudtam okleveleket szerkeszteni. Két héttel ezelőtt, az akkor már második hete tartó digitális távoktatás során úgy gondoltam, meglepem a szülőket és a gyerekeket egy-egy névre szóló oklevéllel. Miközben az oklevél készítő oldalt kerestem (igen, mert annyi mindenem van már a virtuális világban, hogy azt sem tudom, hogy mi hol van), egy másik oldalra bukkantam. Így ezt az oldalt használtam most a gyerekek okleveleinek elkészítéséhez.

Nagyon tetszett a kollégáknak, nem győztem válaszolni a kérdésekre, elismerésekre. Végül gyorsan készítettem egy magyarázó képsort, hogy más is tudjon oklevelet generálni, de akkor nem volt időm a poszt elkészítésére. Most viszont, húsvétvasárnap délután mi mással is tölthetném a szabadidőm, minthogy megírom a posztot, sorban megmutatom az akkor készült magyarázó képeket itt is.

Szóval ennyi az egész! Ha egyet elkészítettél, letöltés után már csak a neveket kell változtatni. Ezt megteheted Paint-ben is, de ezúttal én a felületen módosítottam a neveket, és mentettem le a gépre egyesével a kész okleveleket. Szerintem úgy egyszerűbb.

Egyébként nemcsak gyerekeknek való oklevélsablonok vannak a fentebb említett oldalon, hanem különböző sport oklevelek, illetve idősebb korosztálynak, felnőtteknek szóló oklevelekhez is többféle sablon közül választhatsz.

Vélemény, hozzászólás?