Üdvözöllek!

30 éve vagyok tanítónő egy borsodi falucskában. Nagyon szeretem a munkám, ez számomra nem foglalkozás, hanem hivatás. Ugyanakkor két nagylány büszke anyukája és lelkes nagymama is vagyok. Bejegyzéseimmel szeretnék betekintést nyújtani a mindennapjainkba, és mivel nem tudom elválasztani a magánéletemet a hivatásomtól, olykor egy-két személyes bejegyzést is olvashattok rólam és a családomról.

Miről olvashatsz nálam?

Pályafutásom során mindig a játékosságra törekedtem, azt kerestem, hogy egy-egy ismeretanyagot hogyan hozzak közelebb a tanulókhoz, hogy számukra a tanulás is csak egy játék legyen. A szülők, és a kollégák segítése volt a célom akkor, amikor 2012 februárjában elkezdtem blogot írni, hogy bemutassam az általam kitalált-, illetve idősebb kollégáktól átvett és eredményesen alkalmazott módszereket, részletes útmutatást adva, hogy mit, hogyan tanítok. Mivel kreatívkodni is szerettem, szeretek, nem volt kérdés, hogy e téren is mutatok majd ötleteket, megvalósult elképzeléseket. Így született meg a “JÁTÉKOS TANULÁS ÉS KREATIVITÁS” blog. Most pedig új keretek között, de ugyanolyan tartalommal várok szeretettel minden kedves érdeklődő szülőt és kollégát itt a honlapon!

EGYÜTTMŰKÖDNÉL, KÉRDÉSED VAN?

Gyerekeknek szóló terméked, vagy szolgáltatásod van, és szeretnéd egy szélesebb körrel is megismertetni? Esetleg szülő, netalántán pedagógus vagy, és kérdésed van a honlapon lévő témákkal kapcsolatban? Keress bizalommal!

Felhasználási feltételek

A legnagyobb elismerés számomra az, ha hasznosítod az oldalon talált ötleteket, annak pedig még jobban örülök, ha a végeredményt is megosztod velem. Készíts egy képet az elkészült alkotásról és küldd el nekem e-mailben a kapcsolat@sucika67.hu email címre. A legjobbakat minden hónap végén megosztom a Játékos tanulás és kreativitás Facebook oldalán.

A honlapon található képi és szöveges tartalom kizárólag előzetes engedéllyel, módosítások nélkül és forrásmegjelöléssel használható fel. (pl. forrás: http://www.sucika67.hu)

kapcsolat@sucika67.hu

ITT IS MEGTALÁLSZ

A Facebookon már több, mint 10 ezren vagyunk. Csatlakozz Te is, ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, újdonságokról és tippekről!

A Pinterest-en ötleteket mutatok arra, hogyan lehet játékos módon ismeretanyagot elsajátítani és tudásra szert tenni.