Üdvözöllek!

32 éve vagyok tanítónő egy borsodi falucskában. Nagyon szeretem a munkám, ez számomra nem foglalkozás, hanem hivatás. Ugyanakkor két nagylány büszke anyukája is vagyok, illetve négyszeres nagymama. Bejegyzéseimmel szeretnék betekintést nyújtani a mindennapjainkba, és mivel nem tudom elválasztani a magánéletemet a hivatásomtól, olykor egy-két személyes bejegyzést is olvashattok rólam és a családomról.

Miről olvashatsz nálam?

10 évvel ezelőtt elhatároztam, hogy az internet segítségével megosztom a sokéves tapasztalataimat, hátha segíthetek vele más pedagógusnak, vagy szülőnek, esetleg diákoknak. Napjainkban egyre nehezebb dolgunk van az iskolába bekerülő tanulókkal. A hosszú évek alatt arra jöttem rá, hogy sokkal jobb eredményt érek el velük, ha JÁTSZUNK. Éppen ezért, amit csak lehet, próbálok játékosan megtanítani. A honlapon ötleteket találhatsz a tanulás megkönnyítésére. Ugyanakkor, mivel technika és rajz órákon szeretek minél látványosabb dolgokat készíteni a gyerekekkel, alkalmanként kreatív dolgokat is szeretnék megosztani veled.

EGYÜTTMŰKÖDNÉL, KÉRDÉSED VAN?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Felhasználási feltételek

Örülök, ha tudod hasznosítani az ötleteimet, de ha továbbadod, kérlek jelezd a származás helyét, ahogy én is teszem, ha nem saját ötletről van szó.

a

kapcsolat@sucika67.hu

ITT IS MEGTALÁLSZ

A Facebookon már több, mint 8 ezren vagyunk. Csatlakozz Te is, ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, újdonságokról és tippekről!

A Pinterest-en ötleteket mutatok arra, hogyan lehet játékos módon ismeretanyagot elsajátítani és tudásra szert tenni.