ANIMÁLT Rövid, vagy… hosszú?

Ft 1.500,00

Játékos hangoztató, hangfelismerő feladat a magánhangzók időtartamának gyakorlásához

A feladatsor 32 animált oldalt tartalmaz (oldalanként 14 képpel). Használatuk játékos módon segíti gyermekedet, tanítványodat a rövid-hosszú magánhangzók megkülönböztetésében, a hozzájuk tartozó betű megkeresésében. A csomag része egy 3 oldalas szójegyzék.

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet  48 órán belül e-mailben kapsz meg PPSX formátumban. 

Kategóriák: , ,

Leírás

Játékos hangoztató, hangfelismerő feladat a magánhangzók időtartamának gyakorlásához

A feladatsor 32 animált oldalt tartalmaz (oldalanként 14 képpel). Használatuk játékos módon segíti gyermekedet, tanítványodat a rövid-hosszú magánhangzók megkülönböztetésében, a hozzájuk tartozó betű megkeresésében. 3 oldalas szójegyzéket is tartalmaz a csomag, a képek könnyebb beazonosítása érdekében.

Hogyan használd a feladatsorokat?

A feladatokkal a magánhangzók időtartamát tudod gyakorolni, játékos módon. A gyerkőc (esetleg Te) mondja ki a képek nevét, figyelje a megadott hangot, majd kattintson a választásának megfelelően! Ha jól válaszol mosolygós, ha rosszul szomorú szmájlit lát majd a betű helyén.

A feladat megoldása során fejlődik a gyermek finomhallása, így képessé válik a magánhangzók időtartamának megkülönböztetésére. Ugyanakkor a szókincse, téri tájékozódása is fejlődik a játékos gyakorlás során.

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet  48 órán belül e-mailben kapsz meg PPSX formátumban. Nemcsak számítógépen, de megfelelő telefonon is lehet vele játszani (gyakorolni), ehhez a telefonra a Microsoft Office app letöltése szükséges.

Fontos: a feladatsort is le kell tölteni, utána indulhat a játék!

A terméket 8 részre osztottam a könnyebb továbbítás érdekében (részenként 4 oldallal), de természetesen egyben is elküldöm.

Érdekelhetnek még…