Föld napi foglalkoztató

Ft 0,00

8 oldalon különböző nehézségű figyelemfejlesztő oldalakat, puzzle-kat találsz, a már jól ismert puzzle olvasás, képrészlet kereső játék mellett. Jó időtöltés lehet nemcsak a kisiskolás, de az óvodás korú gyermekek számára is.

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet 48 órán belül e-mailben kapsz meg PDF formátumban.

Amennyiben nyomtatott formában szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat@sucika67.hu e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket!

Kategóriák: , ,

Leírás

A Föld napja, április 22. alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, amikkel felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. A Föld-napi foglalkoztató elkészítésével nekem is ez volt a szándékom. Közel hozni a gyerekekhez a témát úgy hogy érthető legyen számukra, ugyanakkor játékos tevékenykedés közben lehessen velük beszélgetni a környezetvédelemről, a Föld megóvásáról.  Remélem, elnyeri a gyerkőcök tetszését ez a néhány oldal!

Az „Olvasd el és keresd meg” oldalon egy szó rajza nem szerepel a képen, illetve egy rajz neve nincs a szókártyák között.  Itt a szavak-képek egyeztetése után a végső feladat ezek megtalálása és jelölése (karikázással, vagy koronggal).

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet 48 órán belül e-mailben kapsz meg PDF formátumban.

Amennyiben nyomtatott formában szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat@sucika67.hu e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket!

Érdekelhetnek még…