j vagy ly?

Ft 1.500,00

Játékos hangoztató, betűfelismerő feladat a j-s, ly-es szavak gyakorlásához

A színezős feladatsor 13 oldalán 6-6 oldal képes feladat és megoldása, plusz 1 oldalas szójegyzék található, pdf formátumban. A csomaghoz tartozik 6-6 animált oldal (színes, illetve fekete-fehér kivitelben) oldalanként ugyanazzal a 14 képpel.

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet  48 órán belül e-mailben kapsz meg PDF illetve PPSX formátumban. 

Kategóriák: , ,

Leírás

Játékos hangoztató, hang-és betűfelismerő feladat a j-s, ly-es szavak gyakorlásához.

A színezős feladatsor 13 oldalán 6 oldal képes feladat (oldalanként 14 képpel) és 6 oldal megoldás, plusz 1 oldalas szójegyzék található. Tartozik a pdf alapú feladatsorhoz egy 6 oldalas színes illetve egy 6 oldalas fekete-fehér képekkel készült animált változat is, ppsx formátumban. Használatuk játékos módon segíti gyermekedet, tanítványodat a j-s, illetve ly-es szavak tanulásában, gyakorlásában.

Hogyan használd a feladatsorokat?

A gyerkőc (esetleg Te) mondja ki a képek nevét, majd próbálja megmondani, hogy j-t vagy ly-et tartalmaz az adott szó. Ennek megfelelően kell kiszíneznie a képek melletti köröket, piros vagy barna színnel. Az animált változatnál kattintson a választásának megfelelően! Ha jól válaszol mosolygós, ha rosszul szomorú szmájlit lát majd a betű helyén.

A feladat megoldása során bővül a gyermek szókincse, fejlődik a helyesírása, finom motorikája, téri tájékozódása is.

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet  48 órán belül e-mailben kapsz meg PDF, illetve PPSX formátumban. Az animált változattal nemcsak számítógépen, de megfelelő telefonon is lehet játszani (gyakorolni), ehhez a telefonra a Microsoft Office app letöltése szükséges.

Fontos: az animált feladatsort is le kell tölteni, utána indulhat a játék!

Amennyiben a pdf-es formátumú terméket nyomtatott formában szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat@sucika67.hu e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket!

Ha csak az egyik terméket szeretnéd, arra is van lehetőség, azt 1000 Ft-ért vásárolhatod meg. Előtte minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot!

Érdekelhetnek még…