Színes szókártyák az év, hónap, nap, dátumok gyakorlásához (letölthető)

Ft 1.000,00

A csomag tartalmazza az évek, hónapok és a hét napjainak kártyáit. Csak nyomtasd ki, lamináld és használd évről évre!

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet a fizetést követő 48 órán belül e-mailben kapsz meg PDF formátumban.

Amennyiben nyomtatott formában szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat@sucika67.hu e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket!

Kategóriák: , ,

Leírás

A Te gyermeked, tanítványod mennyire ismeri biztosan a hónapokat, vagy a hét napjait? Gondoltad volna, hogy az időbeli tájékozódás összefügg az olvasással és a helyesírással is (hangok időtartama, hosszú-rövid magánhangzók helyes ejtése, szavak írása)?

Az időbeli tájékozódás sok gyermeknek nehézséget jelent, ezért nagyon fontos, hogy játékos formában minél többet gyakoroljátok otthon is!

Ehhez nyújt segítséget szülőnek, kollégának ez a színes Baglyos naptár. A csomag tartalmazza az évek, hónapok és a hét napjainak színes baglyokkal ellátott kártyáit, illetve 31 számkártyát, amit nemcsak a napi dátumok rögzítéséhez használhattok, hanem a számfogalom kialakításában is segítségedre lehet gyermekednek, tanítványodnak. Csak nyomtasd ki, lamináld és használd évről évre!

A 61 db színes kártyát – a fizetést követően 48 órán belül – e-mailben kapod meg .pdf formátumban.

Amennyiben nyomtatott formában szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Gondoltunk azokra is, akik szívesen töltenének még több időt ezekkel a kártyákkal, ezért színezhető kivitelben is megtaláljátok a shopban. Így hasznos elfoglaltság lehet gyermeked számára a színezés is, ami által a szépérzéke, finommotorikája is nagymértékben fejlődik.