Képrészlet kereső

Ft 1.500,00

Játékos feladatlap, mely nagymértékben fejleszti a vizuális figyelmet és a koncentrációt. 20 oldalon különböző nehézségű feladatokat találsz, így minden gyermek sikerélményhez jut a jól kiválasztott feladatlap megoldása során. Óvodás korú gyermekeknek is ajánljuk!

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet a fizetést követő 48 órán belül e-mailben kapsz meg PDF formátumban.

Amennyiben nyomtatott formában szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat@sucika67.hu e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket!

Kategóriák: , ,

Leírás

Gyermeked, tanítványod szereti a játékos feladatokat? Tud megfelelően koncentrálni bizonyos feladatokra, vagy gyakran elkalandozik? Azt tudtad, hogy a figyelem kiemelkedő jelentőségű képesség, és hogy nélküle elképzelhetetlen a hatékony tanulás? Trenírozni kell, hogy mindig “topon” legyen!

Hogyan lehet a figyelmet a legkönnyebben fejleszteni? Játékosan! Játékos feladatokkal, érdekes feladatlapokkal. A  “Képrészlet kereső” feladatlap ebben a trenírozásban nyújt segítséget. És mivel a figyelem fejlesztését már célszerű óvodáskorban elkezdeni, a 20 oldalon különböző nehézségű feladatokat találsz, melyek megoldása minden óvodás- és kisiskolás gyerek számára sikerélményt nyújt majd.

Hogyan használd a játékot gyermekeddel, tanítványoddal?

Miután kiválasztottad és kinyomtattad a megfelelő nehézségű feladatlapot, a gyerkőc feladata, hogy a kis képrészletek helyét megkeresse a nagy képen.  A beazonosítás után a színes formákat rajzolja be a kis képek melletti körökbe! Kisebb gyermeknek elég, ha az adott színnel beszínezi a megfelelő köröket.

FIGYELEM! Ez egy digitális termék, amelyet a fizetést követő 48 órán belül e-mailben kapsz meg PDF formátumban.

Amennyiben nyomtatott formában szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat@sucika67.hu e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket!