Inspirációs napló 2014.

A lányomtól  karácsonyra egy inspirációs naplót kaptam (ismét). Azért szeretném megmutatni, mert nagyon jó kis dolognak tartom. Mivel még az év elején vagyunk, nem késő belevágni. Nagy kihívás, ha valaki végig akarja csinálni, nekem elhihetitek.  

Tavaly egy-egy napra több dolgot is írt, amit végül nem tudtam „megoldani”. Az idei napló egy kicsit másabb. Minden napra csak egy mondat van, amit be kell fejeznem, ugyanakkor minden hétre van egy mottó. Vannak benne olyan oldalak is többek között, ahová például az ötleteimet írhatom, vagy magam állíthatom össze az úgynevezett ÉNIDŐ-met. Ugyanis a legkevesebb az az idő, amit magamra szánok. Ő pedig mindig rám parancsol, hogy „tessék egy kicsit jobban odafigyelni magadra.” 
A héten hétfőtől indult a napló, és megegyeztünk, hogy mosolygós smiley-val jelölöm minden nap, ha odafigyeltem magamra. Jelentem, a héten szinte minden nap ott vigyorog az arcocska.
Mottót is kellett választanom, ami ma lett meg. Néztem a tévében Michael Flatley műsorát, és a végén hangzott el tőle egy mondat. Ez lesz az idei évre a mottóm:
„Ha követed azt, amit a szíved diktál, ha igazán hallgatsz rá és készen állsz keményen dolgozni, minden lehetséges.” (Michael Flatley)
Szóval, akinek felkeltettem az érdeklődését, és szeretné megkapni a naplót, írjon, és e-mail-ben elküldöm neki.

16 Comments

Vélemény, hozzászólás?