Blogajánló: DIY ötletek és egyéb hasznos dolog

Áprilisban a Föld napjához közeledve előkerestem a jó kis DIY-es dolgaimat. Aztán annyira elfoglalt voltam, hogy nem jutott már idő, hogy  időben posztoljam. Gondoltam, lesz jövőre is Föld napja, majd akkor megosztom.

Aztán pár hete rátaláltam egy olyan oldalra, ahol nagyon sok ötlet van, többek között újrahasznosítás és föld napi témában is. Ha lementeném a gépemre, talán törlődne, és nem találnám meg, a kedvenc oldalaim közé is annyi fel van már véve, hogy a köztük való keresgélés legalább annyi időt vesz el, mintha a Google-t használnám. Itt viszont jó helyen lesz, ha szükségem lesz egy jó ötletre, innen könnyen elő tudom keresni.

Ha ti is szeretitek az ilyen dolgokat, látogassátok meg az ajánlott oldalt. Nem is szaporítom tovább a szót, inkább mutatom az ötleteket.

Jöjjenek először a lementett dolgok. Sajnos a forrást most sem tudom megnevezni, de minden elismerésem és köszönetem azoké az embereké, akik kitalálták és elkészítették ezeket a jó kis járgányokat, állatkákat, miegyebet.

Ezek után jöjjön a fentebb említett oldal, amit lehet, hogy sokan ismertek. Facebook-on is lehet követni, de én alkalmanként inkább rákattintok az oldalra, és ott keresgélek.

Ízelítőül néhány DIY-es ötlet. Ide kattintva ti is válogathattok kedvetekre.

Itt pedig a Föld napi témához vannak összegyűjtve a könnyen elkészíthető alkotások.
Remélem, azért van olyan, akinek tudtam újat mutatni, és nem volt haszontalan ez a bejegyzés. 

10 Comments

    1. Tudom, hogy sokan megtalálják ugyanezeket az oldalakat, de másokkal ellentétben én mindig közlöm a forrást. Nem tudom, miért lenne szégyen, ha más ötletét osztjuk meg és nem teszünk úgy, mintha a miénk lenne. Örülök, ha újat tudtam mutatni. :)))

  1. Ó, de jó, hogy összegyűjtötted ezeket az ötletes újrahasznosítós dolgokat! Nagyon szeretem őket, de soha nem veszem a fáradságot, hogy lementsem, csak megcsodálom itt-ott, aztán elfelejtem. Most már tudom, hova jöjjek értük, köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?