Húsvéti ötletek vécéguriból

A másik nagy kedvenc. Szeretem, mert ingyen van, kis idő ráfordításával mutatós dolgokat lehet készíteni belőle, és a gyerekek is eredményesen tudnak vele dolgozni, már első osztályban is. Jelenlegi osztályommal is gyakran használtuk alapanyagként.
Számtalan formában láttam már, hogy hogyan válik a vécéguri nyuszivá, vagy tyúkanyóvá, kiscsirkévé, de amiket az elmúlt napokban találtam, arra azt mondom, hogy ez igen. Ilyenkor úgy irigylem ezeket az embereket. Hogy miket bele nem látnak egy vécégurigába!

De hála az internetnek, a megosztásoknak, bárki megnézheti, elkészítheti. Én pedig arra gondoltam, hogy a blog segítségével elteszem magamnak későbbre, mert jártam már úgy, hogy nem mentettem le a gépre, és később nem találtam, vagy éppen lementettem, de a tönkrement merevlemez miatt eltűnt minden. Itt viszont (remélhetőleg) meglesz az idők végezetéig.

Szóval most egy olyan válogatást láthattok, amik nekem megtetszettek, és amit szeretnék majd el is készíteni egyszer. Remélem, nektek is tetszik, és elkészítitek valamelyiket.
Forrás
Forrás
Forrás

Forrás

Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás

Forrás

Találtatok köztük újdonságot esetleg?

6 Comments

Vélemény, hozzászólás?