Lufis szülinapi tabló

Néhány éve szülinapi tablót készítek az osztályomba, hogy a tanév folyamán nyomon tudjuk követni, hogy kit, mikor kell köszöntenünk. A Pinterest-en folyamatosan különböző mappákba rendszerezem amit találok, és bár több jó elképzelés volt már összegyűjtve, ez a kép fogott meg, ami végül a kiindulópontja lett az idei tablónknak.
Forrás

Úgy gondoltam először, hogy a Lidl-ben vásárolható színes, mintás zsírpapír (nem tudom, mi a rendes neve) lesz a gyertyák alapja, de mikor elkészült mind a hat, végül nem tetszett, mert túlságosan tarka volt.
Eszembe jutott viszont, hogy szintén a Lidl-ben vettem tavaly karácsony előtt színes cellux ragasztót. Volt itthon vastagabb szívószál, így azokat vontam be velük. Kis arany lángocskákat készítettem, majd egy narancssárga papírszalagból elkészítettem a masnit is.
Az elmúlt tanévben Anyák napjára készülve szintén több ötletem volt, ezekhez készítettem a gyerekekről különböző beállításban képeket. Mivel akkor nem került ez a sorozat felhasználásra, most nagyon adta magát, mint lehetőség. Kinyomtattam és kinyírtam a tanulók fényképét (immár csak a leendő harmadikosokat), majd miután felragasztottam őket, mindenki kapott egy-egy lufit a kezébe. A lufira arany filctollal felkerültek a dátumok, majd a Boldog szülinapot felirat. A férjem javasolta, hogy arany betűk legyenek, de mivel a nyomtatóm nem tud ilyet kivitelezni, így olyan betűfajtát kerestem, aminél tudok színezni.
Íme a végeredmény:

 

Ha valaki még most ötletel, hogy mit is készítsen, látogasson el ide !
Biztosan talál jó megoldásokat. Csak aztán tudjon választani!

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?