Teremdekoráció 2. : Óz, a csodák csodája

Idén meszelés volt a termekben, így le kellett szednem a dekorációt. Először arra gondoltam, hogy majd egyszerűen visszarakom azokat a Dórás és Diegós képeket, amik eddig voltak fenn, aztán eszembe jutott, hogy az előző tanév végén azt ígértem néhány tanítványomnak, hogy jövőre, (vagyis most) egy varázslatos birodalomba fogom elrepíteni őket.

A történethez az is hozzátartozik, hogy júniusban voltunk Budapesten a Csodák palotájában, és az ötlet a csodáról és Ózról akkor pattant ki a fejemből.

Az olimpiai projekt befejezése után akartam kicserélni a faliújságon a képet Dorothy-ra és a többiekre, de ekkor, ahogy megláttam a nagy üres falat, arra gondoltam, oda teszem fel őket, és így egész évben onnan fognak “figyelni” minket.
A képeket különböző színezős oldalakon találtam, amit aztán egy program segítségével poszterként kinyomtattam és összeragasztottam. A vőnek való segített a helyére tenni, ugyanúgy mint pár éve. Nagyon tetszett a gyerekeknek és a kollégáknak is. Remélem tényleg jó lett, és nem csak illendőségből mondták!
Ha tetszik az ötlet, készítsétek el Ti is!
Ui. : A figurák innen (KATT), és innen (KATT), a vár innen (KATT) származik. 

Vélemény, hozzászólás?