Ajándék a locsolkodóknak

Tudom, van egy olyan mondás, hogy késő karácsony után kántálni, meg hogy eső után köpönyeg. Mégis szeretném megmutatni nektek, milyen kis ajándékkal kedveskedtem az idén az osztályomnak. Szokásom ugyanis, hogy minden éven adok valami kis ajándékot húsvét idején (is) az osztályom tanulóinak, fiúknak, lányoknak egyaránt. Legtöbbször egyszerűen veszek annyi tojást, ahány tanítványom van, időnként viszont kreatívabb vagyok, és készítek valamit. És az is szokásom, hogy ezt húsvét előtt teszem meg, nehogy valaki kimaradjon azért, mert esetleg nem locsolt meg. No meg a lányok ugye…ők nem szoktak locsolkodni.

Idén ezekre az aranyos kis állatkákra esett a választásom, ugyanis a település boltjában sikerült cuki kis tojásokat vennem. A Pinterest-es mappámban több ajándékot rejtő ötlet szerepel, így már akkor láttam magam előtt a kész kis ajándékokat. Ugyanis hiába cukik a tojások, ha annyira kicsik, hogy az már ciki,ezért nem akartam csak úgy, egyszerűen kiosztani a gyerkőcöknek. Így viszont mindenki nagyon örült, mert csokit is, és ajándékot is kapott egyszerre.

Szerettem volna szépen kiszínezni, de annyi teendőm volt az elmúlt hetekben, napokban, hogy az már nem fért bele. Nem látszik jól a felvételen, de halványsárga papírra lettek nyomtatva a kis figurák.

Aki pedig szeretné a szünet utáni első tanítási napon meglepni a tanítványait hasonló kis ajándékkal, annak nincs más teendője, csak kinyomtatni ezeket a figurákat, és venni valami kis apróságot a „kezükbe”.

Ha tetszik az ötlet, készítsétek el Ti is!

Jó kreatívkodást!

Vélemény, hozzászólás?