Kreatív farsang

A farsangi időszak vízkereszttől (jan. 6.) a húsvétot megelőző negyvennapos nagyböjt kezdetéig, hamvazószerdáig tart, ami idén február 26-ra esik. Nálunk az iskolai farsang február 7-én lesz, így mi azon a héten fogunk ebben a témában kreatívkodni. Most viszont van egy kis szabadidőm, így szeretném megmutatni azokat a farsangi ötleteket, amelyeket mostanában találtam, és amik közül majd én is választok a későbbiekben.

Mindegyik ötlet ugyanarról az oldalról származik, csak sajnos nem lehet elmenteni a Pinteresten, így arra gondoltam, hogy egy posztba berakom azokat, amelyek nekem tetszenek. (A bohócok nevére kattintva juthatsz el a FORRÁShoz.) Ha neked ezek nem nyerik el a tetszésedet, találsz még bőven. Ha van időd és kedved ITT keresgélj!

1. Harmonika bohócok

2. Bohóc mobil

3. Bohóc zsonglőr

4. Egyszerű bohócfej

5. H alakú bohóc

6. Mozgó bohóc báb (gémkapcsokkal)

Folytathatnám még a válogatást, mert annyi sokféle alkotás van az oldalán, de szerintem ennyivel is felkeltettem az érdeklődésedet. Szokásomtól eltérően azért osztottam meg a sablonokat is, mert nem szeretném, hogy esetleg úgy járjak, mint a régebbi posztoknál, hogy már nem élnek a linkek.

Vélemény, hozzászólás?