Szerkeszthető oklevelek bármilyen alkalomra 3.

Úgy látszik, ahogy telik az idő, mindig készül egy-egy újabb ilyen okleveles bejegyzés. Nem, nem azzal töltöm az egész napom, hogy ezeket céltudatosan keresem, csak véletlenül „jön velem szembe.” És hogy minek ennyi, ha egyszer egy-egy oklevélkészítő generátoron belül is többféle lehetőség van? Mert mindegyik más, mindegyik nyújt valami pluszt.

Éppen ilyen az a lengyel oklevél generáló, amit nemrég találtam. Egyébként ez nemcsak oklevelet, hanem meghívót, levelet, könyvjelzőt is generál. Szóval, biztosan többszöt fogok ide ellátogatni.

Ha szeretnél egy saját egyedi oklevelet készíteni, olvasd végig a posztot, és meglátod, nem is olyan ördöngös dolog az elkészítése.

Mivel én elég vizuális típus vagyok, a sok magyarázat helyett inkább készítettem néhány képet a lépésekről, de az oldalon is van egy fülecske, ami még részletesebben elmagyarázza az egyes ikonok jelentését.

Ez az az oldal konkrétan, amelynek segítségével készítettem az oklevélhez az útmutatót. Más oldalai is hasonló módon működnek.

Ha van lehetőséged, állítsd át a nyelvet, így mindjárt könnyebben boldogulsz! A generátort két részre osztották. A bal oldali részben található a generátorkezelő központ, ahol kiválaszthatod a sablonokat, képeket, különböző elemeket. (A keretben is megtalálod ezeket az ikonokat, de ott csak a felhő és a nyíl aktív. A végén a felhőre kattintva tudod a kész okelvelet letölteni. A nyílra kattintva találod a részletes útmutatót. ) Jobb oldalon van az előnézeti és szerkesztési mező.

Minden egyes mezőbe kattintva lehet módosítani a szöveget, és bármely szöveg kiválasztása után a következő panel jelenik meg a lehetőségekkel. Új plusz szövegdobozt is hozzá tudsz adni, a „szöveg hozzáadása” gombra kattintva.

Amiért ez az oldal nekem megtetszett, az az, hogy még egyéb képek közül is lehet válogatni, és ezért ezek az oklevelek bármilyen alkalomra jók lehetnek, attól függ, kit, milyen alkalomból szeretnél meglepni.

Ha mindent kedvedre beírtál, alakítottál, lejjebb-feljebb vitted, forgattad, stb, akkor a felhőre kattintva töltsd le, és gyűjtsd be érte a megérdemelt elismerést! (Még annyi teendőd van viszont előtte, hogy az oklevél fölösleges részét távolítsd! Én ezt a Paintben csináltam meg.)

Végezetül még egy fontos dolog: IDE kattintva a szülőknek is készíthetsz oklevelet, melyben megköszönheted a segítő munkájukat, amit az elmúlt 3 hónapban nyújtottak. (Ha gondolod.)

Vélemény, hozzászólás?