Személyre szabott oklevelek

Idén úgy hozta a helyzet és a koronavírus, hogy nem egységes szövegezésű oklevelet fogok adni a tanítványaimnak, hanem mindenki egy „leg”-es oklevelet kap. Pár éve már volt egy ilyen elgondolásom, ITT el is tudjátok olvasni, hogy akkor milyen „legek” születtek. Az oklevelek akkor nem kerültek fel, csak az üres verzió, de most mutatok belőle kettőt, hogy milyen is volt az anno 2013-ban. (Tényleg pár éve.).

Szóval idén maradt a keret, és most a Powerpoint segítségével került bele a szöveg. Így szaporábban készült, és könnyen tudtam cserélgetni benne a képeket. Ugyanis azt találtam ki, hogy nem csak az oklevél lesz névre szóló, hanem a kép is. Megkértem a tanítványaimat, hogy készítsenek magukról egy bitmojis képet, és az, vagyis ő kerül majd a szöveg mellé. Az oklevelek elkészültek, folyamatban van a képek küldése, remélem hétfőig mindenkié megérkezik!

Remélem, elnyeri majd a gyerekek tetszését ez a személyre szabott oklevél! Mert mindenki jó, és lehet „LEG” valamiben!

4 Comments

  1. Nagyon köszönöm az ötleteket. Készítettem az unokámnak, aki első osztályos és a lányomnak is, aki március közepe óta otthon foglalkozott naponta az unokámmal. Üdvözlettel Nagy Éva

Vélemény, hozzászólás?